Hallo, ik ben Lieselot

LIk hou van design, in alle soorten.
Vandaar de naam van mijn bedrijf.

Ontwerpen is al steeds mijn drijfveer geweest. Al van kindsaf had ik mijn schetsboek steeds bij. Als ik ergens met mijn ouders meeging en ik even de tijd moest doden, ging ik aan het tekenen. Het is me dus met de paplepel ingegeven.

En daar ben ik heel gelukkig mee, want nu kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe: de wereld wat mooier maken met illustraties, mooi beelden en tekst op zijn plaats te zetten. Ik hou van penselen, stiften, papier en mooie typografie.

Mijn gezin komt steeds op de eerste plaats. Ik heb de meest attente man Clem (sorry, ladies), die zelf messensmid is (www.atelier185.be). We zijn reeds samen van toen ik nog 17 ben en gehuwd in 2011. Samen hebben we 2 flinke (en vooral creatieve) zoontjes Mon & Morris.
Ik hecht dan ook veel belang aan bijzondere momenten in het leven. Ik heb dan ook niet veel redenen nodig om een feestje te bouwen, want ik hou van goed gezelschap, een lekker hapje eten met bijpassend drankje erbij. (bij voorkeur bier)

Ontwerpen voor mijlpaalmomenten is voor mij dan ook meer dan vanzelfsprekend.
Want deze momenten moeten we echt koesteren, liefst met een kaartje natuurlijk šŸ˜‰
Voor mij zelf waren mijn huwelijk en de geboorte van mijn 2 zonen heel intense momenten.
Ik hou ervan om deze telkens te mogen herbeleven in jullie verhalen.
Ook de start van mijn zaak (ondertussen al sinds 2008 – in bijberoep – en sinds 2014 in hoofdberoep) was voor mij een echte mijlpaal. Mijn eigen baas worden, de lijnen van mijn bedrijf zelf uittekenen en werken met de mensen waar ik een echte klik mee voel.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit je te leren kennen!

Lieselot, ontwerpster van Lot of Design
Ik kijk er naar uit om een afspraak te maken

Recente realisatie

Ik geef je graag wat inspiratie van mijn “stijl”.
Bekijk gerust mijn portfolio om je te laten overtuigen

Geef me wat inspiratie

Klaar voor een afspraak?

Wil je heel graag met mij samenwerken?

Contacteer me voor een afspraak