Hallo, ik ben Lieselot

LIk hou van design, in alle soorten.
Vandaar de naam van mijn bedrijf.

Ontwerpen is al steeds mijn drijfveer geweest. Al van kindsaf had ik mijn schetsboek steeds bij. Als ik ergens met mijn ouders meeging en ik even de tijd moest doden, ging ik aan het tekenen. Het is me dus met de paplepel ingegeven.

En daar ben ik heel gelukkig mee, want nu kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe: de wereld wat mooier maken met illustraties, mooi beelden en tekst op zijn plaats te zetten. Ik hou van penselen, stiften, papier en mooie typografie.
Daarnaast ben ik ook edelsmid bij LunaLotta, mijn eigen bedrijf (of wat dacht je 😉 ) Ook daar ontwerp ik juwelen met een verhaal om vrouwen een boost te geven en te kunnen stralen om wie ze zijn.

Mijn gezin komt steeds op de eerste plaats. Ik heb de meest attente man Clem (sorry, ladies), die zelf messensmid is (www.atelier185.be). We zijn reeds samen van toen ik nog 17 ben en gehuwd in 2011. Samen hebben we 2 flinke (en vooral creatieve) zoontjes Mon & Morris.
Ik hecht dan ook veel belang aan bijzondere momenten in het leven. Ik heb dan ook niet veel redenen nodig om een feestje te bouwen, want ik hou van goed gezelschap, een lekker hapje eten met bijpassend drankje erbij. (bij voorkeur bier)

Ontwerpen voor mijlpaalmomenten is voor mij dan ook meer dan vanzelfsprekend.
Want deze momenten moeten we echt koesteren, liefst met een kaartje natuurlijk 😉
Voor mij zelf waren mijn huwelijk en de geboorte van mijn 2 zonen heel intense momenten.
Ik hou ervan om deze telkens te mogen herbeleven in jullie verhalen.
Ook de start van mijn zaak (ondertussen al sinds 2008 – in bijberoep – en sinds 2014 in hoofdberoep) was voor mij een echte mijlpaal. Mijn eigen baas worden, de lijnen van mijn bedrijf zelf uittekenen en werken met de mensen waar ik een echte klik mee voel.

Ik ben ook een echte rebel. Ik beloop de paden die misschien niet altijd het meest evident zijn. Maar als ik ergens mijn tanden in zet, dan ga ik er helemaal voor. Een sterke eigenschap als ondernemer, vind ikzelf. Daarom vind ik het ook boeiend om samen te werken met gelijkgestemden, bezielende ondernemers die hun missie willen waarmaken. Die iets willen veranderen in de wereld, hoe klein of groot dan ook.
Als je je hart volgt en elke dag met passie je werk kan doen, dat is goud waard.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit je te leren kennen!

Creatieve groet,

Lieselot